ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μηνύματα μίσους στα social media για τον παίκτη του χόκεϊ που προκάλεσε το δυστύχημα με το παγοπέδιλο

«Είναι γνωστό ότι είναι βρώμικος παίκτης»

Μηνύματα μίσους στα social media για τον παίκτη του χόκεϊ που προκάλεσε το δυστύχημα με το παγοπέδιλο

Χρήστες των social media κατηγορούν  τον 31χρονο αμυντικό παίκτη χόκεϊ των Sheffield Steelers, Ματ Πετγκρέιβ για γνωστή «αντιαθλητική συμπεριφορά» και για «χτύπημα εκ προθέσεως» , καθώς προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του Άνταμ Τζόνσον, κόβοντας με το παγοπέδιλό του τον λαιμό του 29χρονου παίκτη των Nottingham Panthers.

Μετά την είδηση ότι ο παίκτης του χόκεϊ επί πάγου έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού βρίσκοντας φρικτό θάνατο από το παγοπέδιλο του συμπαίκτη του που «έσκισε» τον λαιμό του, ξεκίνησε πλήθος αντιδράσεων από το κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι από ένα τέτοιο περιστατικό εγείρονται νομικά ζητήματα καθώς ο 31χρονος παίκτης του χόκεϊ που προκάλεσε το δυστυχές περιστατικό, είτε έφταιγε, είτε όχι, πρέπει να τιμωρηθεί.

Δεν είναι λίγοι ωστόσο εκείνοι που μένονται ανοιχτά εναντίον του Ματ Πεγκρέιβ και αναφερόμενοι στον τρόπο που μάρκαρε τον αντίπαλό του στο παιχνίδι κάνουν λόγο για «δολοφόνο» που «έπαιξε βρώμικα» και ισχυρίζονται πώς θα πρέπει να μπει στη φυλακή για την πράξη του που έμελλε να αποβεί μοιραία για τον Άνταμ Τζόνσον.

Κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση «έχοντας δόλο» και αναφέρουν πώς ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος δεν παρακολυθεί χόκεϊ, στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως».

«Ο Ματ Πέτγκρεϊβ είναι γνωστό ότι είναι βρώμικος παίκτης και έχει αποβληθεί από πολλούς αγώνες για «ύπουλα» χτυπήματα. Θα έπρεπε να συλληφθεί σήμερα γιατί αυτό δεν ήταν παιχνίδι χόκεϊ».

«Ο παίκτης του NHL Άνταμ Τζόνσον πέθανε σε ζωντανή μετάδοση, αφού ο Ματ Πέτγκρεϊβ του έκοψε το λαιμό με το παγοπέδιλό του. Ο Πέτγκρεϊβ έχει ιστορικό κακής συμπεριφοράς. Έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα λεπτά ποινής (σεζόν 2022-2023) και αποβάλλεται από παιχνίδια».

«Βλέποντας το βίντεο φαίνεται σαν να σήκωσε σκόπιμα το πόδι του για να προκαλέσει τραυματισμό. Πιθανή ανθρωποκτονία», λέει ένα άλλος χρήστης του x.

«Ο Ματ Πέτγκρεϊβ πρέπει να πάει στη φυλακή και να αποβληθεί δια παντός από το χόκεϊ και να φυλακιστεί».

«Υπήρξε μια δολοφονία στον πάγο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ στην Αγγλία. Το βίντεο τα δείχνει όλα. Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία. Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης το ανέφεραν ως «φρικτό δυστύχημα» – ήταν ξεκάθαρα εσκεμμένο. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο αθλητικό περιστατικό στη ζωή μου. Κλείστε τον Ματ Πέτγκρεϊβ μέσα τώρα.

https://twitter.com/Mcdabber612/status/1718675071269490973?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1718694054316146860%7Ctwgr%5E757e529b9a2d7894056a567999424959f109d2f6%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed?url=https3A2F2Ftwitter.com2FUFCBIGTIMEFAN2Fstatus2F17186940543161468603Fref_src3Dtwsrc255Etfwprovider=twitter

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.