Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

MotoGP Portimao: Μ.Μπετσέκι, Π.Ακόστα και Φ.Κουαρταράρο στην πρώτη σειρά

Βροχή, προκλήσεις και υψηλές ταχύτητες: το Sprint ανοίγει τον δρόμο για το GP

MotoGP Portimao: Μ.Μπετσέκι, Π.Ακόστα και Φ.Κουαρταράρο στην πρώτη σειρά

Το μεγάλο θέαμα στο Portimao ξεκινά σήμερα το απόγευμα με το Sprint του 21ου αγώνα της χρονιάς στο MotoGP, και ήδη η δράση υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

Ο Μάρκο Μπετσέκι βρήκε ξανά τον ρυθμό του και θα ξεκινήσει πρώτος τόσο στο σημερινό Sprint όσο και στο αυριανό Grand Prix με την Aprilia, δείχνοντας ότι η φόρμα του είναι σταθερά ανεβασμένη.

Η πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνεται από τον Πέδρο Ακόστα με την εργοστασιακή KTM και τον Φάμπιο Κουαρταράρο με την Yamaha.

Παρά τη βροχή που προηγήθηκε των δοκιμαστικών, οι αναβάτες κατάφεραν γρήγορα να προσαρμοστούν και να ολοκληρώσουν τις δοκιμές χωρίς σοβαρά προβλήματα.

Στη δεύτερη σειρά θα δούμε τον Μπανιάια με την εργοστασιακή Ducati, ενώ ο Αλεξ Μάρκεθ, που έχει ήδη εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία πίσω από τον αδερφό του, θα είναι εκεί με την Gresini Ducati.

Την ίδια σειρά συμπληρώνει ο Ζαρκό, που θα εκκινήσει 6ος με την Honda της LCR. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο πρωταθλητής Μαρκ Μάρκεθ απουσιάζει λόγω ανάρρωσης, με τον Νικολό Μπουλέγκα να τον αντικαθιστά και να ξεκινά από την 18η θέση με εργοστασιακή Ducati.

Η τρίτη σειρά θα περιλαμβάνει τον Μιρ με την εργοστασιακή Honda, τον ντι Τζιαναντόνιο με τη Ducati της VR46 και τον Εσπαργκαρό με την KTM της Tech3.

Με συνολικά 21 αναβάτες έτοιμους για δράση, το Sprint αναμένεται να κρίνει σημαντικά τις θέσεις για το αυριανό Grand Prix και να δώσει τον πρώτο προπομπό για το ποιος έχει τη φόρμα και την ψυχολογία να πρωταγωνιστήσει στο Portimao.

Οι αναβάτες θα πάρουν θέση στην εκκίνηση, και οι φίλοι του MotoGP θα παρακολουθήσουν από κοντά τη μάχη για την pole και τις πρώτες εντυπώσεις πριν από το μεγάλο αυριανό Grand Prix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.