ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ν.Ανδρικόπουλος: «Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να δώσει χαρά στην Ελλάδα που θρηνεί – Αγωνιστήκαμε με ένα επιπλέον βάρος»

«Το μάθαμε όταν ξυπνήσαμε το πρωί. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ» δήλωσε ο Νίκος Ανδρικόπουλος

Ν.Ανδρικόπουλος: «Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να δώσει χαρά στην Ελλάδα που θρηνεί – Αγωνιστήκαμε με ένα επιπλέον βάρος»

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος, με προσωπικό ρεκόρ στα 16.58μ., κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την επιτυχία του, ο Νίκος Ανδρικόπουλος δήλωσε πως ελπίζει αυτό το μετάλλιο να χαρίσει κάποιες στιγμές χαράς στη χώρα μας, τονίζοντας πως η τραγωδία στα Τέμπη επηρέασε τους πάντες.

“Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αγωνιστήκαμε με ένα επιπλέον βάρος αυτές τις μέρες, όπως και θα αγωνιστούν και τα άλλα παιδιά. Αυτό που έγινε στη χώρα μας μας άγγιξε. Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να δώσει μία χαρά στην Ελλάδα.

Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, από χθες το ένιωθα. Το πίστευα είδα ότι ο αγώνας είναι στα μέτρα που μπορώ να πηδήξω. Το πάλεψα μέχρι το τέλος και το έκανα στο πέμπτο άλμα.

Το μάθαμε όταν ξυπνήσαμε το πρωί. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Ένα συναίσθημα πολύ περίεργο. Μία πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους τους Έλληνες και για μας.

Σίγουρα μερίδιο στο μετάλλιο έχει η οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, είναι μία προσπάθεια πολλών χρόνων. Ο προπονητής μου, ο Δημήτρης Βασιλικός, ο κόσμος, έχουν έρθει πολλοί Έλληνες, τα παιδία της αποστολής, ο καθένας έχει το μερίδιό του”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.