ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Γκάλης: Συνεχάρη δημοσίως την Ε.Πλατανιώτη – «Είσαι έμπνευση για κάθε παιδί»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ν.Γκάλης: Συνεχάρη δημοσίως την Ε.Πλατανιώτη – «Είσαι έμπνευση για κάθε παιδί»

Η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα. 

Η 29χρονη πρωταθλήτρια κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο σόλο (τεχνικό) και έγινε η πρώτη αθλήτρια από τη χώρα μας που ανεβαίνει στην κορυφή στη διοργάνωση.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη γνωρίζει την αποθέωση στην Ελλάδα για την επιτυχία της και την συνεχάρη δημόσια και ο Νίκος Γκάλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συγχαρητήρια Ευαγγελία Πλατανιώτη για την παγκόσμια πρωτιά που κατέκτησες! Εκτός από Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είσαι και έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα άθλημα δύσκολο και όμορφο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπράβο σε σένα, στις προπονήτριες και στην οικογένειά σου!» έγραψε στο Instagram o μύθος του ελληνικού μπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.