ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Τζόκοβιτς: Αυτά είναι τα χρήματα που κέρδισε μετά τον θρίαμβο στο ATP Finals

Έβγαλε σε μια εβδομάδα όσα βγάζει όλη τη σεζόν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της EuroLeague

Ν.Τζόκοβιτς: Αυτά είναι τα χρήματα που κέρδισε μετά τον θρίαμβο στο ATP Finals

Ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ρεκόρ στο ATP Finals καθώς κέρδισε μέσα σε μια  εβδομάδα όσα χρήματα βγάζει σε μια ολόκληρη σεζόν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της EuroLeague.

Με μια επιβλητική εμφάνιση κατέκτησε και το ATP Finals, επικρατώντας εύκολα στο Τορίνο του… γηπεδούχου Γιανίκ Σίνερ με 2-0 σετ, για να φτάσει τα 7 τρόπαια στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφήνοντας πίσω του τον Ρότζερ Φέντερερ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και εκτός από δόξα θα βάλει στον λογαριασμό του και ένα μυθικό ποσό. Ο Σέρβος πήρε συνολικά το ποσό των 4.041.153 ευρώ, αφού ηττήθηκε μόλις σε ένα ματς (στην πρεμιέρα των ομίλων από τον Σίνερ) στην πορεία του μέχρι την κατάκτηση του ATP Finals.

Δηλαδή έβγαλε σε μια εβδομάδα όσα βγάζει όλη τη σεζόν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της EuroLeague, ο Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές (4 εκατ. ευρώ το χρόνο).

Από την πλευρά του ο Γιανίκ Σίνερ έχασε την ευκαιρία να πάρει 4.398.414 σε περίπτωση που κατακτούσε τον τίτλο αήττητος, ωστόσο δεν σημαίνει ότι έφυγε με άδεια χέρια. Ο Ιταλός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Τορίνο όντας πλουσιότερος κατά 2.382.186 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.