ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

N.Tζόκοβιτς για Ρ.Φέντερερ: Δύσκολο να εκφράσω με λόγια όλα όσα μοιραστήκαμε

Έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ελβετό με τον οποίο έζησε τεράστιες στιγμές μέσα στα κορτ

N.Tζόκοβιτς για Ρ.Φέντερερ: Δύσκολο να εκφράσω με λόγια όλα όσα μοιραστήκαμε

Μια ημέρα μετά από την ανακοίνωση της απόσυρσης του Ρότζερ Φέντερερ από το τένις ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ελβετό με τον οποίο έζησε τεράστιες στιγμές μέσα στα κορτ.

Μετά από την Σερένα Γουίλιαμς και τον Ράφα Ναδάλ ήρθε η σειρά του Νόλε να γράψει:

«Ρότζερ, είναι δύσκολο αυτή τη μέρα να εκφραστώ με λόγια για όλα όσα έχουμε μοιραστεί σ’ αυτό το άθλημα μαζί. Πάνω από μια δεκαετία απίστευτων στιγμών και μονομαχιών. Η καριέρα σου έχει θέσει τα στάνταρ για το τι σημαίνει να πετυχαίνεις το άριστο και να ηγείσαι με ακεραιότητα και θάρρος.

Είναι τιμή μου να σε γνωρίζω εντός και εκτός γηπέδου και για πολλά χρόνια ακόμα. Ξέρω πως αυτό το νέο κεφάλαιο έχει εκπληκτικά πράγματα για σένα, τη Μίρκα, τα παιδιά, όλους τους αγαπημένους σας, και οι φαν του Ρότζερ επίσης έχουν πολλά πράγματα να περιμένουν.

Από την οικογένειά μας, μέχρι τη δική σας, σας ευχόμαστε πολλή χαρά, υγεία και ευημερία στο μέλλον. Ανυπομονώ να γιορτάσουμε τα επιτεύγματά σου και να σε δούμε στο Λονδίνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.