ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες «ιδέες» από τον Σ.Τσιτσιπά: «Γιατί δεν συνοδεύουμε κάθε μας γεύμα με ποπ κορν;»

Η ανάρτηση που έκανε στο Χ

Νέες «ιδέες» από τον Σ.Τσιτσιπά: «Γιατί δεν συνοδεύουμε κάθε μας γεύμα με ποπ κορν;»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε καιρό να θέσει ένα… φιλοσοφικό ερώτημα στο Χ.

Ο Έλληνας τενίστας που περνάει ευχάριστα τις ώρες του στο Μαϊάμι μαζί με την σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για να παίξει στο Monte Carlo Masters έγραψε στο Twitter:

«Υπάρχει λόγος που δεν συνοδεύουμε υποχρεωτικά κάθε μας γεύμα με ποπ κορν ή απλά δεν ζούμε στο έπακρο τη ζωή μας». 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει μαζί με το κρέας ή το ψάρι μας να τρώμε και ποπ κορν κάτι που φαίνεται κάνει εκείνος. Το tweet του Τσιτσιπά προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο twitter.

«Οδοντίατροι υποστηρίζουν κρυφά αυτήν την ανάρτηση» έγραψε ένας χρήστης και άλλος σημείωσε: «Στεφ, στην πραγματικότητα στο Περού το ποπ κορν (pochoclo) είναι ένα συνοδευτικό θα έλεγα στο 80% των γευμάτων». 

«Έκανα μια γευσιγνωσία κρασιού με 5 διαφορετικές γεύσεις ποπ κορν για τους φίλους μου αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο και ήταν καταπληκτική» έγραψε ένας άλλος είπε: «Οι φιλοσοφικές αναρτήσεις σας μας έχουν λείψει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας Έλληνας χρήστης έγραψε σχόλιο που δίνει τροφή για σκέψη: «Στέφανε γνώμη για τις ταβέρνες που λένε να σας φέρουμε γλυκάκι κ φερνουν γιάουρτι με μέλι;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.