ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νεκρός ο ποδηλάτης Νταβίντε Ρεμπελίν την ώρα που έκανε προπόνηση – Τον χτύπησε φορτηγό

Ο Ρεμπελίν σκοτώθηκε ακαριαία και η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τον οδηγό του φορτηγού

Νεκρός ο ποδηλάτης Νταβίντε Ρεμπελίν την ώρα που έκανε προπόνηση – Τον χτύπησε φορτηγό

Στο πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του αθλητισμού και ειδικότερα της ποδηλασίας, μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του πασίγνωστου ποδηλάτη, Νταβίντε Ρεμπελίν.

Ο 51χρονος Ιταλός ποδηλάτης, Νταβίντε Ρεμπελίν, «έφυγε» από τη ζωή, την ώρα που έκανε προπόνηση. Ένα φορτηγό τραυμάτισε θανάσιμα τον Ρεμπελίν, με τον οδηγό του φορτηγού να μην σταματάει μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα.

Ο Ρεμπελίν σκοτώθηκε ακαριαία και η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τον οδηγό του φορτηγού.

Ο Ιταλός «μετρ» των ημερήσιων αγώνων δρόμου είχε κερδίσει το 2004 και τα 3 “Ardennes Classics”, το Amstel Gold Race, το La Fleche Wallone και το Λιέγη-Βαστόνη-Λιέγη, γράφοντας ιστορία, ενώ το 2008 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, είχε βρεθεί στη συνέχεια θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, έχοντας κάνει χρήση μίας απαγορευμένης ουσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.