ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Netflix: Έρχεται σειρά τον Ιανουάριο με Σ.Τσιτσιπά και Μ.Σάκκαρη (βίντεο)

Η σειρά ντοκιμαντέρ έχει τον τίτλο «Break Point» και το πρώτο μέρος θα προβληθεί στις 13 Ιανουαρίου 2023

Netflix: Έρχεται σειρά τον Ιανουάριο με Σ.Τσιτσιπά και Μ.Σάκκαρη (βίντεο)

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την προβολή του ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα το τένις.

Όπως ανακοινώθηκε τα πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 13/1/2023 και θα έχει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο “Break Point” και τα πρώτα πέντε επεισόδια θα έχουν ως επίκεντρο το Melbourne Park, το Indian Wells, το Mutua Madrid Open και το Roland Garros.

Εν συνεχεία θα δείξει δράση αλλά και παρασκήνιο από τα τουρνουά: Wimbledon, Eastobourne, Queens Club, το US Open καθώς και το WTA και ATP Finals. Εκτός από τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά συμμετέχουν η Ίγκα Σβιόντεκ, ο Ράφα Ναδάλ, ο Νικ Κύργιος,ο Ματέο Μπερετίνι, η Ονς Ζαμπέρ και άλλοι τενίστες και τενίστριες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γυρίσματα έχουν γίνει κυρίως τον τελευταίο χρόνο και η κάμερα ακολούθησε τους αθλητές εντός και εκτός κορτ σε πολλά σπουδαία τουρνουά της WTA και της ATP.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.