ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νικόλ Ελευθεριάδου: Το «καυτό» κορίτσι που με το σουτ της «έστειλε» την εθνική πόλο στους Ολυμπιακούς (φώτο – βίντεο)

Σκόραρε στο παιχνίδι με την Ιταλία και χάρισε στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του 2024

Νικόλ Ελευθεριάδου: Το «καυτό» κορίτσι που με το σουτ της «έστειλε» την εθνική πόλο στους Ολυμπιακούς (φώτο – βίντεο)

Η σέξι Νικόλ Ελευθεριάδου σκόραρε και έγραψε ιστορία, στο παιχνίδι της εθνικής πόλο με την Ιταλία.

Το κορίτσι του Σάσα Βεζένκοβ, με σουτ της στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο γυναικών της Ολλανδίας έστειλε την Ελλάδα στο βάθρο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αμυντικός του Ολυμπιακού που έχει έφεση στο γκολ πήρε τη μπάλα στα 3.30′ πριν το τέλος του αγώνα με την Ιταλία και με σουτ από τα 6 μέτρα την έστειλε στα δίχτυα.

Η Ελλάδα κέρδισε 7-6 και προκρίθηκε μετά από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την τελευταία φορά που η ομάδα πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2008) η Νικόλ ήταν 10 ετών και έκανε όνειρα μια ημέρα να βρεθεί και εκείνη σε αυτή τη θέση.

Τα κατάφερε. Έχει κατακτήσει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό (παίζει από το 1015 στην ομάδα του Πειραιά), έχει μετάλλια στο Ευρωπαϊκό αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν απωθημένο για εκείνη και τα κορίτσια της γενιάς της.

Η Νικόλ που είχε σε σχέση με τον άσο των Σακραμέντο Κινγκς εδώ και 1,5 χρόνο είναι γεννημένη πρωταθλήτρια και μια παίκτρια που δεν διστάζει να πάρει τη μπάλα όταν εκείνη… καίει.

Πρόσφατα βρέθηκε στις ΗΠΑ για να δει τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι περήφανος για εκείνη και την σπουδαία καριέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τον μικρό τελικό μιλώντας με δάκρυα στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε: «Προσπαθώ να βρω τις λέξεις να εκφράσω το πώς νιώθουμε και δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει αυτό για μας. Δεν θα μιλήσω για τους κόπους μας, αλλά αυτή η ομάδα έπαιξε με τέτοια ψυχή σήμερα που θα ήταν άδικο να μην περάσει. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε απλά. Είναι ένα όνειρο απλά κι είμαι ευγνώμων που θα το ζήσω με αυτά τα κορίτσια. Είναι δουλειά χρόνων και πραγματικά δεν έχω λόγια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.