ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ορίστηκε νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της ΕΓΟ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διαδέχεται στη θέση αυτή τον πρωταθλητή του τραμπολίνο Απόστολο Κουταβά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ορίστηκε νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της ΕΓΟ

Ο δις Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας, θα είναι ο νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών/αθλητριών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΓΟ, μετά από πρόταση του προέδρου Αθανάσιου Σταθόπουλου και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διαδέχεται στη θέση αυτή τον πρωταθλητή του τραμπολίνο Απόστολο Κουταβά, ο οποίος με επιστολή του γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση και από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Παράλληλα, ως αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών/αθλητριών της γυμναστικής ορίστηκε, επίσης με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η πρωταθλήτρια του τραμπολίνο Λίλα Κασάπογλου, αντικαθιστώντας την αποχωρήσασα πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.