ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Μάικ Τάισον προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ρινγκ – «Για έξι εβδομάδες δεν έχω κάνει κάνναβη ούτε σεξ»

Τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2020, βγαίνοντας από την σύνταξη για να αντιμετωπίσει τον Roy Jones Jr

Ο Μάικ Τάισον προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ρινγκ – «Για έξι εβδομάδες δεν έχω κάνει κάνναβη ούτε σεξ»

Το προπονητικό του πρόγραμμα για τον αγώνα του με τον Τζέικ Πολ τον Ιούλιο αποκάλυψε ο κορυφαίος πυγμάχος Μάικ Τάισον, το οποίο όπως λέει, περιλαμβάνει το να μην καπνίζει κάνναβη, αλλά και να απέχει από το σεξ.

Ο 57χρονος πυγμάχος θα επιστρέψει στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον Τζέικ Πολ – γνωστό YouTuber που έγινε μποξέρ – στο Τέξας στις 20 Ιουλίου και έχει ξεκινήσει ένα προπονητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει να μην καπνίζει κάνναβη και να μην κάνει σεξ.

Ο Τάισον θα είναι 58 ετών όταν διεξαχθεί ο αγώνας.

«Δυόμισι εβδομάδες δεν έχω καπνίσει», δήλωσε ο Τάισον στο «The Damon Elliott Show». «Και δεν έχω κάνει σεξ» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Forbes Life στις 20 Απριλίου, δήλωσε ότι η αποχή του είναι μεγαλύτερη και συγκεκριμένα «για έξι εβδομάδες δεν έχω φτιαχτεί ούτε έχω κάνει σεξ».

«Ζω με πειθαρχία τώρα, οπότε θα πρέπει να αγωνιστώ με πειθαρχία τώρα», πρόσθεσε.

Ο Τάισον δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την κάνναβη και μάλιστα ήταν «φτιαγμένος» κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Άντριου Γκολότα το 2000.

Τώρα ισχυρίζεται ότι την έχει κόψει για να αυξήσει την επιθετικότητά του.

Τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2020, βγαίνοντας από την σύνταξη για να αντιμετωπίσει τον Roy Jones Jr. σε έναν αγώνα επίδειξης, ο οποίος έληξε με αμφιλεγόμενη ισοπαλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 57χρονος έχει επίσης ξεκινήσει το δικό του brand κάνναβης, με το όνομα Tyson 2.0, με το Forbes να εκτιμά ότι απέφερε έσοδα 150 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.