ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Ν.Τζόκοβιτς έγινε ο γηραιότερος τενίστας που βρέθηκε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης

Στην ηλικία των 36 ετών και 321 ημερών

Ο Ν.Τζόκοβιτς έγινε ο γηραιότερος τενίστας που βρέθηκε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε και επίσημα ο μεγαλύτερος παίκτης σε ηλικία που έχει βρεθεί ποτέ στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Συνεχίζοντας ανενόχλητος στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης μετά και το περσινό US Open, ο Τζόκοβιτς έγινε σήμερα ο “γηραιότερος” Νο.1 στην ιστορία της ΑΤΡ, στην ηλικία των 36 ετών και 321 ημερών.

Ξεπέρασε το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ, που βρέθηκε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στην ηλικία των 36 ετών και 320 ημερών.

Ο Τζόκοβιτς συνεχίζει παράλληλα να βελτιώνει ένα ρεκόρ που του ανήκει εδώ και χρόνια, πηγαίνοντάς το πια σε μυθικά μεγέθη, αφού από αύριο θα ξεκινήσει να μετράει την 420ή του εβδομάδα συνολικής παρουσίας στο Νο.1 του κόσμου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ είναι οι 310 εβδομάδες του Φέντερερ, τις οποίες πλέον ο Σέρβος έχει ξεπεράσει για περισσότερο από 2 χρόνια (110 εβδομάδες), ενώ πρόσφατα, πριν 2 εβδομάδες, έκανε “double score” το ρεκόρ του Ράφα Ναδάλ, που πέρασε 209 εβδομάδες από την καριέρα του στην κορυφή της κατάταξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.