ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ν.Τζόκοβιτς κατέκτησε το Australian Open με σοβαρό πρόβλημα στο πόδι

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τένις της Αυστραλίας, Κρεγκ Τίλεϊ

Ο Ν.Τζόκοβιτς κατέκτησε το Australian Open με σοβαρό πρόβλημα στο πόδι

O Νόβακ Τζόκοβιτς αγωνίστηκε τραυματίας στη Μελβούρνη και ο CEO του τουρνουά αποκάλυψε το μέγεθος της ζημιάς

Καθόλη τη διάρκεια του Australian Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωνε τραυματίας αλλά υπήρχαν πολλοί που δεν τον πίστευαν.

Ο Σέρβος τελικά κέρδισε 7 αγώνες στη σειρά, πήρε στο σπίτι του το 10ο Australian Open, και τόσο εκείνος όσο και ο προπονητής του Ιγκόρ Ιβανίσεβιτς υποσχέθηκαν να δώσουν αποδείξεις για τον τραυματισμό και το μέγεθός του.

Η πρώτη απόδειξη ήρθε από τον CEO του Tennis Australia, Κρέγκ Τάϊλι, ο οποίος δήλωσε: «Πολλές από τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Νόβακ , είναι η δυσφήμιση που αντιμετωπίζει. Στο τέλος της ημέρας όμως, δε νομίζω πως μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αθλητικότητα αυτού του παίκτη.

Αυτός ο τύπος που είδα, είχε θλάση τριών εκατοστών στους οπισθίους μηριαίους! Φυσικά. Και οι γιατροί θα σας πουν την αλήθεια. Υπήρξαν πολλές εικασίες για το αν ήταν αληθινός τραυματισμός ή όχι. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάποιος μπορεί να το καταφέρει αυτό όταν έχει να κάνει με έναν τέτοιο τραυματισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.