ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Γιανίκ Σίνερ 2-0 και κατέκτησε το ATP Finals

Ο Σέρβος θρύλος του τένις βρήκε νωρίς τα μπρέικ και στα δύο σετ και δεν “απειλήθηκε” ουσιαστικά ποτέ από τον Ιταλό αντίπαλό του

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Γιανίκ Σίνερ 2-0 και κατέκτησε το ATP Finals

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με νίκη 2-0 (6-3, 6-3) κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ κατέκτησε για μία ακόμη φορά στην τεράστια καριέρα του, το ATP Finals.

Μετά την άνετη νίκη του κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ, ο Τζόκοβιτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ούτε στον τελικό του ATP Finals, παίρνοντας ρεβάνς και για την ήττα στον πρώτο γύρο, κόντρα στον “γηπεδούχο” Σίνερ στο Τορίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σέρβος θρύλος του τένις βρήκε νωρίς τα μπρέικ και στα δύο σετ και δεν “απειλήθηκε” ουσιαστικά ποτέ από τον Ιταλό αντίπαλό του, φθάνοντας εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου. Ο “Νόλε” έκανε μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ του πρώτου σετ και στο αρχικό γκέιμ του δεύτερου σετ, για να βρει ένα δεύτερο στο φινάλε και να “κλείσει” το παιχνίδι και το τουρνουά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.