ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Τσιτσιπάς επιστρέφει την Δευτέρα στο Roland Garros και αντιμετωπίζει τον Δανό Χόλγκερ Ρούνε

Για μια θέση στα προημιτελικά του Roland Garros

Ο Σ.Τσιτσιπάς επιστρέφει την Δευτέρα στο Roland Garros και αντιμετωπίζει τον Δανό Χόλγκερ Ρούνε

Επιστρέφει την Δευτέρα στο Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να διεκδικήσει μια θέση στους “8” του τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στις 13:00 (Eurosport 1) τον 19χρονο Δανό Χόλγκερ Ρούνε και ο νικητής του αγώνα συνεχίζει στον προημιτελικό της Τετάρτης.

Το παιχνίδι τους είναι 2ο στο κεντρικό κορτ του Roland Garros, το Philippe Chatrier, μετά από εκείνο της Κουντερμέτοβα με την Κις που αρχίζει στις 13:00. Ο Δανός είναι “παιδί” της Ακαδημίας Μουράτογλου, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και έχει φτάσει στο Νο1 στα Juniors.

Είναι στο Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης και πριν από ένα μήνα απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Μόναχο (χώμα). Αυτή είναι και η μοναδική top-10 νίκη του. Με τον Στέφανο Τσιτσιπά θα παίξει αντίπαλος για πρώτη φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2019 κέρδισε τον τίτλο στο Roland Garros στα Juniors ενώ την ίδια χρονιά βρέθηκε στο Λονδίνο ως hitting partner για τους παίκτες που έπαιρναν μέρος στο ATP Finals.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.