Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Σίνερ για την πρόκριση στους «4» της Ρώμης

Οι δύο πρώτες συναντήσεις των δύο κορυφαίων τενιστών είχαν πραγματοποιηθεί στη Ρώμη το 2019 και το 2020

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Σίνερ για την πρόκριση στους «4» της Ρώμης

Την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης διεκδικεί σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με αντίπαλο τον… γηπεδούχο Γιάνικ Σίνερ.

Ο Έλληνας τενίστας ξεπέρασε χθες, Πέμπτη, το εμπόδιο του Ρώσου Κάρεν Κατσάνοφ, φτάνοντας στη νίκη με 2-1 σετ, παρότι βρέθηκε πίσω στα σετ. Σήμερα (13:30, Cosmote TV) η αποστολή του είναι πιο δύσκολη, αφού τον περιμένει με… άγριες διαθέσεις ο νεαρός Ιταλός, τον οποίο ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Οι δύο πρώτες συναντήσεις των δύο κορυφαίων τενιστών είχαν πραγματοποιηθεί στη Ρώμη το 2019 και το 2020, όπου είχαν μοιραστεί τις νίκες. Έκτοτε, ο Στέφανος κερδίζει όπου βρει τον 20χρονο Ιταλό και προηγείται με 3-1 στις νίκες.

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Ξέρω ότι θα βγει και θα παίξει με μεγάλο κίνητρο, μπροστά στους συμπατριώτες του. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω. Θα έχει περισσότερη υποστήριξη και είναι φυσιολογικό. Πρέπει να παίξω καλό τένις», είπε ο Τσιτσιπάς.

Ο νικητής θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του στα ημιτελικά, που θα προκύψει από τον πρώτο προημιτελικό της Παρασκευής μεταξύ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και του Κρίστιαν Γκάριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδό του στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τον αποκλεισμό του Ράφαελ Ναδάλ από τον Σαποβάλοφ στον 3ο γύρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.