ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι έφυγαν με δύο μετάλλια από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής

Mε δύο μετάλλια στην κατηγορία U17 ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των Ελλήνων ιστιοπλόων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA 6 Youth της Αργεντινής

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι έφυγαν με δύο μετάλλια από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής

Η Ερμιόνη Γκίκα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και ο Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου το χάλκινο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της Αργεντινής.

Οι ιστιοπλόοι μας έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια σε αυτή την ολυμπιακή κατηγορία κι αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματά τους στις 12 ιστιοδρομίες του προγράμματος.

Και τα πέντε αγόρια έλαβαν μέρος στον χρυσό στολίσκο των 50 σκαφών, ενώ και τα τέσσερα κορίτσια ήταν στις πρώτες 16 θέσεις σε σύνολο 31 σκαφών.

Πιο συγκεκριμένα στα κορίτσια η Ερμιόνη Γκίκα ήταν 5η στη γενική με 75 βαθμούς και 2η στα U17. Πολύ καλά πήγε και η Αργυρώ Κουραβέλου με την 8η θέση και 94β., ενώ η Τατιανή Μπουγιατιώτη τερμάτισε 14η με 153β. και η Κλεοπάτρα Αναστασίου 16η με 160 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα αγόρια θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Διονύσιος Καλπογιαννάκης, ο οποίος τερμάτισε 14ος με 147 βαθμούς. Ο Αδαμάντιος Πετριανός ήταν 22ος με 188β., ο Αλέξανδρος Κυφίδης 24ος με 204β., ο Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου 27ος με 211β. και 3ος στα U17 και ο Ιωάννης Κατσούλης 32ος με 238 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.