ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ρώσοι τους λιποτάκτες τους στέλνουν στο μέτωπο – Η περίπτωση Ιβάν Φεντότοφ (βίντεο)

Στην Ελλάδα εξαγοράζουν τη θητεία τους τα πλουσιόπαιδα

Οι Ρώσοι τους λιποτάκτες τους στέλνουν στο μέτωπο – Η περίπτωση Ιβάν Φεντότοφ (βίντεο)

Ο Ιβάν Φεντότοφ, αθλητής του χόκεϊ επί πάγου ετοιμάζεται να βγάλει την αθλητική στολή και να βάλει την στρατιωτική. Σε περίπτωση που αρνηθεί θα κατηγορηθεί ως λιποτάκτης και κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση. Πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο 1 εκατομμυρίου δολαρίων με αμερικανική ομάδα και έτσι συνελήφθη χθες από Ρώσους αστυνομικούς με πολιτικά και οδηγήθηκε σε στρατολογικό γραφείο ως…λιποτάκτης.

Ο λόγος είναι για να σταλεί και να πολεμήσει κόντρα στην Ουκρανία μιας και φέρεται να υπέγραψε στο NHL ως…εκδίκηση και θέλησε να λιποτακτήσει.

Το βίντεο με τη «σύλληψη» του έξω από παγοδρόμιο στην Αγία Πετρούπολη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της «αποφυγής στράτευσης» διότι επέλεξε να αγωνιστεί στην ομάδα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στους Philadelphia Flyers.

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας και αργυρός Ολυμπιονίκης υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων τον περασμένο μήνα.

Ο Φεντότοφ ανήκε στο παρελθόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έναν σύλλογο που έχει στενούς δεσμούς με τον ρωσικό στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Fontanka» ανέφερε ότι μπορεί τώρα να σταλεί στον ρωσικό στρατό αντί για τις ΗΠΑ  αλλά θα μπορούσε επίσης να φυλακιστεί με την κατηγορία του λιποτάκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.