ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 60μ. με εμπόδια η Ε.Πεσιρίδου

Η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης πλησίασε το εφετινό ρεκόρ της (8.24), αλλά δεν κατάφερε να πλασαριστεί μεταξύ των 24 αθλητριών που πήραν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 60μ. με εμπόδια η Ε.Πεσιρίδου

Δεν πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των 60 μέτρων με εμπόδια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Η 32χρονη σπρίντερ, η οποία μετείχε για τρίτη φορά στην καριέρα της στη διοργάνωση, τερμάτισε έκτη στην τρίτη (από τις έξι) προκριματική σειρά με επίδοση 8.28.

Η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης πλησίασε το εφετινό ρεκόρ της (8.24), αλλά δεν κατάφερε να πλασαριστεί μεταξύ των 24 αθλητριών που πήραν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς, στους οποίους προκρίθηκαν οι πρώτες τρεις από κάθε σειρά και οι έξι καλύτεροι χρόνοι όλων των σειρών. Η Πεσιρίδου κατετάγη 34η στον προκριματικό του αγωνίσματος.

«Όποτε κάθομαι στην εκκίνηση στα 60 μ. με εμπόδια, παθαίνω ταχυπαλμία! Νομίζω ότι θα πεθάνω! Ενώ στα 100 μ. λέω “εντάξει, έχω χρόνο να φτάσω μέχρι εκεί κάτω”. Γι’ αυτό προτιμώ τα 100 μ. με εμπόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τεχνικά ήταν μια πάρα πολύ καλή κούρσα. Σταθερή, αλλά σε αργό ρυθμό. Δεν είχα γράψει φέτος κούρσες στον κλειστό στίβο και δεν είχα πάρει το γρήγορο ρυθμό, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένη με μια χρονιά με μόνο δύο αγώνες πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Για τον ανοιχτό στοχεύω στη Ρώμη και στο Παρίσι, εννοείται, αλλά ειλικρινά αυτό που θέλω είναι δείξω ένα πολύ καλό και σταθερό πρόσωπο, όπως πέρυσι που ήμουν σταθερά κάτω από 13.10» είπε η αθλήτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.