ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Στον τελικό της σφυροβολίας ο Μ.Αναστασάκης

Εκτός τελικού έμειναν ο Φραντζεσκάκης και ο Ζάλτος

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Στον τελικό της σφυροβολίας ο Μ.Αναστασάκης

Στον δεύτερο προκριματικό της σφυροβολίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, ο Μιχάλης Αναστασάκης έκανε το καθήκον του, πέρασε στον τελικό και «άφησε» εκτός τον συναθλητή του Χρήστο Φραντζεσκάκη.

Ο Αναστασάκης ξεκίνησε τον αγώνα του με άκυρη βολή, καθώς φάνηκε να γλιστράει στη βαλβίδα, ενώ η δεύτερη βολή του μετρήθηκε στα 73.43μ. που τον έβαλε σε τροχιά πρόκρισης αλλά αφήνοντάς τον στις τελευταίες θέσεις, και συγκεκριμένα ακριβώς μία θέση πίσω από τον Φραντζεσκάκη, ο οποίος είχε ρίξει 74.05μ. νωρίτερα.

Στην πορεία, βρέθηκαν στις θέσεις 12 και 13, με τον Αναστασάκη να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκτός τελικού, όμως στην τρίτη και τελευταία του προσπάθεια έριξε τη σφύρα στα 75.76μ. ανέβηκε στην όγδοη θέση στο σύνολο και προκρίθηκε στον τελικό.

Με αυτή του την πρόκριση, άφησε έξω και τον Φραντζεσκάκη ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα από τις κερκίδες από τη μία επιθυμώντας να έρθει η πρόκριση για τον Αναστασάκη και από την άλλη να γίνει ένα θαύμα και να βρεθούν μαζί στον τελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά βρέθηκε στη 14η θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.