Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Στον τελικό των 50μ. ύπτιο με πανελλήνιο ρεκόρ ο Α.Χρήστου

Θα διεκδικήσει μετάλλιο

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Στον τελικό των 50μ. ύπτιο με πανελλήνιο ρεκόρ ο Α.Χρήστου

Την πρόκριση του στον τελικό των 50μ. ύπτιο πανηγύρισε ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος μάλιστα «έσπασε» και το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη!

Παρών στον μεγάλο τελικό των 50μ. ύπτιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βουδαπέστης θα είναι ο Απόστολος Χρήστου, παίρνοντας μια εντυπωσιακή πρόκριση από τα ημιτελικά της διοργάνωσης, κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ!

Ο Χρήστου έκανε χρόνο 24:39 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ημιτελικού, πίσω από τον Αμερικανό Χάντερ Άρμστρονγκ, σφραγίζοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό (Σάββατο 25/6, 19:00) με την τρίτη καλύτερη επίδοση!

Έτσι, ο Έλληνας κολυμβητής θα βρεθεί στον δεύτερο τελικό του στη διοργάνωση, μετά από αυτόν των 100μ. ύπτιο.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστου ήταν φιναλίστ (όγδοος) στα 50μ. ύπτιο και το 2019 στη Γκουανγκζού, ενώ γίνεται μόλις ο τρίτος Ελληνας κολυμβητής που προκρίνεται σε δύο τελικούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην ίδια διοργάνωση, επίτευγμα που έχουν σημειώσει -εις διπλούν μάλιστα- ο Αρης Γρηγοριάδης (στα ίδια αγωνίσματα) και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Ταχύτεροι του Χρήστου ήταν μόνο οι δύο Αμερικανοί, ο Τζάστιν Ρες με 24.14 και ο Χίλτον Αρμστρονγκ με 24.16.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον τελικό πέρασαν ακόμη, ο Ιταλός Τόμας Τσέκον (νικητής στα 100μ. με παγκόσμιο ρεκόρ) με 24.46, ο Πολωνός Κσαβέρι Μάσιουκ με 24.48, ο Ρουμάνος Ρόμπερτ Γκλίντα με 24.54, ο Αυστραλός Αϊζακ Αλαν Κούπερ με 24.60 και ο Γερμανός Ολε Μπραουνσβάιχ με 24.61.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.