ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρ’ολίγον τραγωδία: Πήδηξε από τα 40 μέτρα με bungee jumping αλλά το σχοινί δεν ήταν δεμένο (βίντεο)

Βίντεο που κόβει την ανάσα από την βουτιά που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία

Παρ’ολίγον τραγωδία: Πήδηξε από τα 40 μέτρα με bungee jumping αλλά το σχοινί δεν ήταν δεμένο (βίντεο)

Λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία η «βουτιά» ενός 36χρονου από το Μπουένος Άιρες.

Ο 36χρονος είναι λάτρης των extreme sports αλλά αυή τη φορά θα την θυμάται για πάντα αφού θα του στοίχιζε τη ζωή.

Ο υπεύθυνος αφού κάνει έναν τελευταίο έλεγχο στον εξοπλισμό του δίνει οδηγίες για το πώς θα κάνει τη βουτιά του. Ο 36χρονος ένιωθε ήδη έξαψη και την αδρεναλίνη να κυλάει στο αίμα του.

«Όλα καλά;» ρώτησε τον υπεύθυνο. «Όλα καλά» του απάντησε εκείνος. «Τα σχοινιά είναι όπως πρέπει να είναι;» ξαναρώτησε τον υπεύθυνο. «Μην ανησυχείς, είμαστε επαγγελματίες. Τα πάντα είναι όπως πρέπει. Είσαι ασφαλής» του απάντησε εκείνος.

Ο άνδρας κοντοστάθηκε, πήρε βαθιά ανάσα και βούτηξε με το κεφάλι στο κενό. Ήταν σίγουρος ότι το σχοινί θα ξετυλιγόταν μέχρι εκεί που έπρεπε και μετά θα τον «μάγκωνε» και θα τον συγκρατούσε.

Ο «επαγγελματίας» υπεύθυνος του άλματος είχε ξεχάσει το βασικό. Να δέσει το σχοινί στη σταθερή του βάση. Έτσι ο άνδρας πήδηξε, το σχοινί ξετυλίχθηκε αλλά δεν τον συγκράτησε.

Η πτώση από τα 40 μέτρα κόβει την ανάσα. Ο άνδρας έπεσε άτσαλα αλλά όχι τόσο άτσαλα ώστε να κινδυνέψει να πεθάνει ή να τραυματιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το που έπεσε ένα σκάφος διάσωσης τον πλησίασε αμέσως και τον μετέφερε στο κοντινό νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.