ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πόλο Γυναικών: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός – Επικράτησε με 14-7 του ΑΝΟ Γλυφάδας

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να... ξεφύγει στο τρίτο οκτάλεπτο

Πόλο Γυναικών: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός – Επικράτησε με 14-7 του ΑΝΟ Γλυφάδας

Για τέταρτη φορά στην Ιστορία του και τρίτη διαδοχική, ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο Πόλο Γυναικών.

Στον τελικό του Final-4, που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν 14-7 του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Κορυφαία σκόρερ του αγώνα με τέσσερα τέρματα αναδείχθηκε η Έλενα Ξενάκη, η οποία συμπλήρωσε τα εννέα γκολ σε τελικούς και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση των κορυφαίων… μπόμπερ, μαζί με την Άλκηστη Αβραμίδου.

Στα οκτώ γκολ σε τελικούς έφθασε η Ελευθερία Πλευρίτου και στα επτά η Βασιλική Πλευρίτου. Η Ξενάκη με επτά συνολικά αναδείχθηκε κορυφαία σκόρερ της διοργάνωσης και πολυτιμότερη παίκτρια του Final-4.

Κορυφαία τερματοφύλακας αναδείχθηκε η Χρυσή Διαμαντοπούλου, επίσης του Ολυμπιακού. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Στέφανος Αυγουλέας, και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Κοντογιάννης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, έκαναν την απονομή του Κυπέλλου στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να… ξεφύγει στο τρίτο οκτάλεπτο

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο οκτάλεπτο (3-3), ο Ολυμπιακός προσπέρασε με 5-3, για να απαντήσει στη συνέχεια με σερί 3-0, το οποίο ολοκληρώθηκε στο 2:41 με την Νικόλ Ελευθεριάδου να διαμορφώνει το 8-3.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας σκόραρε για πρώτη φορά σε αυτό στο οκτάλεπτο στα 17.4 για το 8-4, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.

Ο ΑΝΟΓ προσπάθησε να αντιδράσει στο τρίτο οκτάλεπτο, μειώνοντας σε 9-6, αλλά ο… επίλογος εξελίχθηκε σε… μονόλογο του Ολυμπιακού, που δεν απειλήθηκε μέχρι το τελικό 14-7.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-1, 1-5

Γλυφάδα – Ολυμπιακός 7-14

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 2, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ , Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά, Δρακωτού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.