Προκρίθηκε στους «8» του τουρνουά της Μαγιόρκα o Σ.Τσιτσιπάς

Νίκη με 2-0 σετ επί του Ίλια Ιβάσκα

Προκρίθηκε στους «8» του τουρνουά της Μαγιόρκα o Σ.Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Μαγιόρκα, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ του Ίλια Ιβάσκα και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά, κάνοντας παράλληλα το 3×3 στις αναμετρήσεις του με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, τον οποίο είχε νικήσει δύο φορές στο χώμα και τώρα το έκανε και σε γρασίδι.

Το παιχνίδι άρχισε με τους δύο αντιπάλους να κρατάνε το σερβίς τους μέχρι και το 3-3 στο πρώτο σετ, με τον Έλληνα να πιέζει σε εκείνο το σημείο τον Ιβάσκα και να κάνει το break, κρατώντας αμέσως μετά το σερβίς του για το 5-3. Ένα break που αποδείχθηκε αρκετό, τελικά, για τον Τσιτσιπά ώστε να πάρει με 6-4 το πρώτο σετ, να κάνει το 1-0 και να πλησιάσει στην πρόκριση.

Έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος του, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπήκε με break στο δεύτερο σετ και αποδείχθηκε και αυτό αρκετό, αφού στη συνέχεια οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους. Γεγονός που δεν πείραξε καθόλου, φυσικά, τον Τσιτσιπά, ο οποίος έτσι πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σετ: 6-4, 6-4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.