ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μ.Σάκκαρη στη Μελβούρνη – Ήττα από την Ε.Αβανεσιάν

Η Ε.Αβανεσιάν πανηγύρισε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας της

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μ.Σάκκαρη στη Μελβούρνη – Ήττα από την Ε.Αβανεσιάν

 Η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από την Ελίνα Αβανεσιάν κι αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Australian Open.

Πιο συγκεκριμένα το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να περάσει μόλις έναν γύρο, καθώς στον δεύτερο αγώνα της εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην Ελίνα Αβανεσιάν.

Η 21χρονη Ρωσίδα με «όπλο» το δυναμικό πρώτο σερβίς της έδειξε να αιφνιδιάζει την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία δέχθηκε δύο breaks στο πρώτο σετ. Η Αβανεσιάν έκανε το 1-0, μετά από 50 λεπτά, ενώ στο δεύτερο σετ αντέδρασε εξαιρετικά στην πίεση της Σάκκαρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Νο74 του κόσμου απέφυγε τα πολλά αβίαστα λάθη, πρόσθεσε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην αντίπαλο της και τελικά πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4. Η Αβανεσιάν πανηγύρισε έτσι μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας της και στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Μάρτα Κόστιουκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.