Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη από το Miami Open

Αν και προηγήθηκε, η Σάκκαρη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη νίκη απέναντι στην Αντρεέσκου

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη από το Miami Open

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-1 σετ από την Αντρεέσκου στο δεύτερο γύρο του Miami Open και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και προηγήθηκε στα sets η Μαρία Σάκκαρη (Νο10) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη νίκη απέναντι στην Μπιάνκα Αντρεέσκου (Νο31) με την Καναδή να κάνει την ολική ανατροπή φτάνοντας σε μια μεγάλη πρόκριση με 5-7, 6-3, 6-4 μετά από 3 ώρες και 4 λεπτά και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Miami Open.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.