ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Πρωταθλήτρια Ελλάδας με ρεκόρ η Κατερίνα Στεφανίδη – «Αέρας» στα 8,38 ο Μ.Τεντόγλου

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης ξεπέρασε τα 4.61μ. πετυχαίνοντας το υψηλότερο άλμα της στον ανοιχτό στίβο για το 2023

Πρωταθλήτρια Ελλάδας με ρεκόρ η Κατερίνα Στεφανίδη – «Αέρας» στα 8,38 ο Μ.Τεντόγλου

Τα 4,61 μέτρα κατάφερε να ξεπεράσει στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου, που διοργανώνεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο, η Κατερίνα Στεφανίδη κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4,41 μ., στην συνέχεια ξεπέρασε τα 4,51 μ. και όταν ο πήχης ανέβηκε στα 4,61 μ. χρειάστηκε να προσπαθήσει τρεις φορές στην τελευταία με επιτυχία. Στη συνέχεια η άλτρια του ΑΟ Φιλοθέης προσπάθησε να ξεπεράσει τα 4,73 μ., άλματα που έχασε στις λεπτομέρειες.

Την ίδια ώρα, ο έτερες Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, πραγματοποίησε μία «χαλαρή εμφάνιση» στα 8,38 μέτρα πιάνοντας έτσι το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το 2024 στο Παρίσι.

Ο Τεντόγλου, ο οποίος είναι ο κορυφαίος του κόσμου στο άλμα εις μήκος και το έχει αποδείξει πολλές φορές, άρχισε με άλμα στα 8.10μ. και αυτό αρκούσε για να εξασφαλίσει τη νίκη. Από εκεί και πέρα, επομένως, ο στόχος του ήταν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το έκανε και αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δεύτερο άλμα ήταν στα 8.23μ., το τρίτο ήταν άκυρο, το τέταρτο στα 8.26μ. και τελικά στην τελευταία του προσπάθεια… προσγειώθηκε στα 8.38μ. και «απογειώθηκε» για Παρίσι. Αυτή η επίδοση αποτελεί και βελτίωση του φετινού ρεκόρ του Τεντόγλου, ο οποίος θα συνεχίσει την προσπάθειά του προκειμένου να παρουσιαστεί του χρόνου… όπως πρέπει στο μεγάλο ραντεβού της Γαλλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.