ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πυρά» Ολυμπιονίκη Μ.Τέντογλου κατά πολιτείας: «Ντροπή! Καταστρέφουν το στάδιο για να μεγαλώσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου»

«Είναι μεγάλη ντροπή και ασέβεια για τον στίβο»

«Πυρά» Ολυμπιονίκη Μ.Τέντογλου κατά πολιτείας: «Ντροπή! Καταστρέφουν το στάδιο για να μεγαλώσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου»

Τα «πυρά» του προς την πολιτεία έριξε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Μίλτος Τεντόγλου, αφού όπως έγινε γνωστό η δημοτική αρχή της Κηφισιάς αποφάσισε να καταστρέψει τους διαδρόμους του στίβου στο Ζηρίνειο Στάδιο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου με ανάρτησή του στα social media καταγγέλλει τα έργα στο Ζηρίνειο Στάδιο και κάνει λόγο για εικόνα ντροπής.

«Επιστρέφω από αγώνα στη Νορβηγία και βλέπω να καταστρέφουν το στάδιο το συλλόγου μου για να μεγαλώσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου. Δεν έχω λόγια…Είναι μεγάλη ντροπή και ασέβεια για τον στίβο. Κρίμα» έγραψε σε ανάρτησή του παραθέτοντας και σχετική φωτογραφία από τη μπουλντόζα που βρίσκεται μέσα στο στάδιο.

Σχετική επιστολή διαμαρτυρίας έχει στείλει και ο Γ.Σ. Κηφισιάς ενώ υπάρχει κάλεσμα για το Σάββατο το πρωί στις 10.00 στο Ζηρίνειο, προκειμένου ο κόσμος να στηρίξει τον Αγώνα για τη διάσωση του Στίβου.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει και την αντίδραση του ΣΕΓΑΣ που κάνει λόγο για «Ένα μεγάλο έγκλημα σε βάρος του στίβου».

Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία αναφέρει ότι με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, εγκρίθηκε «η καταστροφή των δύο εσωτερικών διαδρόμων στο Ζηρίνειο Στάδιο, ώστε να μεγαλώσει τον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαίρου».

«Μια απόφαση που αποκλείει αυτόματα τη δυνατότητα στο στάδιο να φιλοξενήσει αγώνες στίβου, ενώ στερεί στα δύο σωματεία και τους πολίτες του Δήμου να πραγματοποιούν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες την προπόνηση τους.

Κι όλα αυτά ενώ τα τελευταία τρία χρόνια η εγκατάσταση είναι κλειστή, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα. Το Ζηρίνειο στάδιο αποτελεί κυψέλη αθλητισμού των Βορείων προαστίων και αυτό το αποδεικνύει η πορεία των σωματείων, που έχουν την έδρα τους εκεί.

Τόσο ο ΓΣ Κηφισιάς, που σταθερά βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της αξιολόγησης, όσο και η Ολυμπιάδα Κηφισιάς με αδιάλειπτη παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα

Η Ομοσπονδία δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όσα συμβαίνουν σε βάρος του ελληνικού στίβου και ήδη από την Τετάρτη (15/6) απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο – η οποία κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά-, προκειμένου να εκφράσει την αντίθεση της με τα όσα συμβαίνουν και να ζητήσει την αλλαγή της απόφασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι κρίμα να καθιερωθεί η Δημοτική Αρχή στη συνείδηση των Πολιτών της Κηφισιάς σαν ο Δήμος που έδιωξε τον στίβο από έναν ιστορικό χώρο, που παραδοσιακά τιμά εδώ και πολλές δεκαετίες το άθλημα αυτό, αλλά και την Ελλάδα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.