ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρεκόρ μεταλλίων η Ελλάδα – Στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Πρόκειται για την υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ομάδα μας στον πίνακα μεταλλίων, αφού η καλύτερη ήταν η πέμπτη το 2002

Ρεκόρ μεταλλίων η Ελλάδα – Στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου έριξε την Κυριακή την αυλαία με τη χώρα μας να βρίσκεται ψηλά στον πίνακα των μεταλλίων κόντρα σε υπερδυνάμεις του χώρου.

Τα τέσσερα χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο της αποστολής μας, έφεραν την χώρα μας στην τέταρτη θέση του πίνακα των μεταλλίων σε μια διοργάνωση όπου το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, παρά το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι νωρίτερα στη χρονιά είχαν συμμετάσχει και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μάλιστα πρόκειται για την υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ομάδα μας στον πίνακα μεταλλίων, αφού η καλύτερη ήταν η πέμπτη το 2002 και πάλι στο Μόναχο, ενώ ήταν έκτη πριν από τέσσερα χρόνια στη διοργάνωση του Βερολίνου, εκεί όπου είχε κατακτήσει έξι μετάλλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μετάλλια μας είναι 2 χρυσά η Αντιγονη Ντρισμπιώτη, 1 χρυσό Μιλτος Τεντογλου, 1 χρυσό Ελινα Τζενγκο και 1 ασημένιο Κατερίνα Στεφανίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.