ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Roland Garros: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Ζ. Κόλαρ για την πρόκριση στους «32»

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Roland Garros: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Ζ. Κόλαρ για την πρόκριση στους «32»

Τον δεύτερο αγώνα του στο Roland Garros δίνει σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με στόχο την πρόκριση στους «32».

Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει (όχι νωρίτερα από τις 6 μ.μ., Eurosport) τον Τσέχο Ζντένεκ Κόλαρ, Νο 134 στον κόσμο, και είναι φυσικά το φαβορί για να πάρει τη νίκη.

Και μάλιστα με πιο εύκολο τρόπο απ’ ό,τι στο πρώτο του ματς στο τουρνουά, κόντρα στον Ιταλό Μουζέτι, τον οποίο κέρδισε με 3-2 σετ, με ανατροπή.

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τσέχα Μούχοβα, από την οποία έχασε 2-0 σετ (6-7, 6-7) και έτσι αποχαιρέτησε νωρίς το φημισμένο Grand Slam.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.