Roland Garros: Πρώτη φιναλίστ η Ίγκα Σβιόντεκ που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντάρια Κασάτκινα

Δεύτερος τελικός της καριέρας της

Roland Garros: Πρώτη φιναλίστ η Ίγκα Σβιόντεκ που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντάρια Κασάτκινα

Στον τελικό του Roland Garros για δεύτερη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε η Ίγκα Σβιόντεκ.

Η 21χρονη Πολωνή τενίστρια που είχε κερδίσει τον τίτλο στο Παρίσι το 2020 απέκλεισε την Πέμπτη (2/6) με 6-2,6-1 στον ημιτελικό την Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα και θα παίξει το Σάββατο (4/6) στον τελικό με την Γκάουφ ή την Τρεβιζάν.

Η Ίγκα έφτασε στον 2ο τελικό της σε Grand Slam και θα παλέψει για τον 6ο σερί τίτλο της μέσα στο 2022! Η νίκη της επί της Κασάτκινα ήταν η 34η στη σειρά και ισοφάρισε το 2ο καλύτερο σερί (34) που είχε η Σερένα Ουίλιαμς (2013).

Το καλύτερο σερί στον 21ο αιώνα έχει η Βίνους Ουίλιαμς (35,2000) ενώ το κορυφαίο όλων των εποχών έχει από το 1984 η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα που είχε φτάσει στις 74 σερί νίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ίγκα Σβιόντεκ (Νο1 κόσμου) όποια και αν είναι η αντίπαλος της στον τελικό, παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.