ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Roland Garros: Στον τελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Σέρβος, ο οποίος κυνηγούσε την πρόκριση στον τελικό Νο34 της καριέρας του

Roland Garros: Στον τελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Την πρόκριση στον τελικό του Roland Garros εξασφάλισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς νικώντας με 3-1 σετ τον Κάρλος Αλκαράθ που ήταν τραυματίας από το τρίτο σετ και περιμένει να δει ποιος εκ των Κάσπερ Ρουντ ή Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα είναι ο αντίπαλός του, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του 23ου Grand Slam, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο.

Η μάχη των δύο αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον και το γιατί αποδείχθηκε στα πρώτα δύο σετ, τα οποία ήταν μια αποθέωση του τένις.

Ο Σέρβος, ο οποίος κυνηγούσε την πρόκριση στον τελικό Νο34 της καριέρας του, επίδοση ρεκόρ, πήρε το πρώτο με 6-3 αλλά ο Ισπανός αντέδρασε και έκανε δικό του το δεύτερο με 7-5.

Όλοι περίμεναν ακόμη πιο πλούσιο θέαμα στη συνέχεια αλλά τελικά στο τρίτο σετ ο Αλκαράθ τραυματίστηκε στη γάμπα και κάπου εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση… Ο Τζόκοβιτς δεν έδειξε κανένα έλεος και σφυροκοπούσε συνεχώς τον αντίπαλό του που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να πάρει δύο σερί σετ με 6-1 και μαζί την πρόκριση για τον τελικό.

Εκεί, αντίπαλος θα είναι ένας εκ των Ρουντ ή Ζβέρεφ, με τον Σέρβο να έχει ραντεβού με την ιστορία αφού αν κατακτήσει το τρόπαιο θα είναι το 23ο Grand Slam, περισσότερα από ό,τι έχει κατακτήσει οποιοσδήποτε άλλος!

Τα σετ: 6-3, 5-7, 6-1, 6-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.