ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Roland Garros: Τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Σ.Τσιτσιπάς

Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Μουζέτι

Roland Garros: Τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Σ.Τσιτσιπάς

Στη μάχη του Roland Garros ρίχνεται απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με αντίπαλο τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι.

Ο Έλληνας τενίστας παίζει περίπου στις 10 το βράδυ (Eurosport) στο Philippe Chatrier και θα διεκδικήσει την πρόκρισή τους στους «64» του φημισμένου Grand Slam.

Ο 20χρονος Ιταλός και Νο 66 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ είναι αξιόμαχος αντίπαλος και αρκετά καλός στο χώμα, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το φαβορί για να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στο Roland Garros του 2021 ο Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου έχασε -έπειτα από συναρπαστικό αγώνα- από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2 σετ.

Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Μουζέτι, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει το απόλυτο των νικών απέναντι στον ανερχόμενο Ιταλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η 6η συμμετοχή τού Στέφανου Τσιτσιπά στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros. Τις τρεις τελευταίες φορές βρέθηκε στον προημιτελικό του 2019, στον ημιτελικό του 2020 και στον τελικό του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.