Ρότζερ Φέντερερ: Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο κορυφαίος τενίστας

«Τέλος εποχής» για τον σπουδαίο αθλητή

Ρότζερ Φέντερερ: Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο κορυφαίος τενίστας

Μετά από μία τεράστια καριέρα, κατά την οποία θεωρήθηκε από πολλούς ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το άθλημα.

Στα 41 του χρόνια, «νικημένος» από τους τραυματισμούς, ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τη ρακέτα του, ανακοινώνοντας ο ίδιος το γεγονός μέσα από μία ανάρτηση στα social media.

Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα;

  • Η κατάρρευση της Οικονομίας (31%, 7.442 Votes)
  • Η Τουρκία (9%, 2.191 Votes)
  • Οι παρακρατικές δράσεις (υποκλοπές κλπ.) (6%, 1.342 Votes)
  • Η εγκληματικότητα (3%, 812 Votes)
  • Η διαφθορά (25%, 5.893 Votes)
  • Η παράνομη μετανάστευση (25%, 6.022 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.702

Loading ... Loading ...

Ο Ελβετός θρύλος του παγκόσμιου τένις και νικητής 20 Γκραν Σλαμ, τονίζει ότι το αγαπημένο του Laver Cup είναι το τελευταίο τουρνουά της ATP στο οποίο θα συμμετάσχει, βάζοντας οριστικά τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο Φέντερερ προσπάθησε να ανακάμψει τον τελευταίο καιρό, αλλά φαίνεται ότι το σώμα του δεν ήταν πια σε θέση να του επιτρέψει να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, στο οποίο βρέθηκε για πάνω από 20 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.