ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Τσιτσιπάς: Απέκλεισε με 2-0 σετ τον Μ.Μπονζί και προκρίθηκε στον τελικό του Mallorca Open

Έτοιμος για τον 9ο τίτλο της καριέρας του

Σ.Τσιτσιπάς: Απέκλεισε με 2-0 σετ τον Μ.Μπονζί και προκρίθηκε στον τελικό του Mallorca Open

Στον 21ο τελικό της καριέρας του προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 6-4, 6-4 τον Γάλλο Μπεντζαμίν Μπονζί στον 1ο ημιτελικό του Mallorca Open και το Σάββατο (25/6, 16:00) θα παίξει με τον Μπαουτίστα Αγκούτ ή τον Μπελιέ στον τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φτάνει για πρώτη φορά σε τελικό στη Μαγιόρκα και ψάχνει τον 9ο τίτλο του και τον 2ο μέσα στο 2022. Θυμίζουμε αυτή είναι η τελευταία του υποχρεώση πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Wimbledon όπου έμαθε ήδη το μονοπάτι του.

«Εχω παίξει σε τελικό πριν από grand slam και δούλεψε καλά»

Στη on court δήλωση του μετά από τον ημιτελικό με τον Μπονζί τόνισε ότι είναι καλό που θα παίξει σε τελικό πριν από Grand Slam αφού πέρσι είχε κερδίσει τον τίτλο στη Λιόν και λίγες ημέρες αργότερα έφτασε στον τελικό του Roland Garros.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενιωσα καλύτερα σήμερα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Επαιξα καλό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος. Εύχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος που λιποθύμησε στις κερκίδες» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εχω παίξει τελικό πριν από grand slam, ήταν πέρυσι πριν τον τελικό του Roland Garros κι αυτό δούλεψε καλά για μένα γιατί είχα συνέπεια. Βέβαια εδώ είναι διαφορετικά γιατί μιλάμε για άλλη επιφάνεια», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.