ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε με το… καλημέρα στο Madrid Open

Ηττήθηκε 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο

Σ.Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε με το… καλημέρα στο Madrid Open

Ο Σ.Τσιτσιπάς στόχευε να φτάσει μακριά και στη Μαδρίτη όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για το Νο7 στον κόσμο, καθώς αποκλείστηκε με το… καλημέρα στο τουρνουά.

Στον πρώτο του αγώνα στο Masters της Μαδρίτης, γνώρισε την ήττα από το Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης. Είναι η πρώτη φορά μετά το 2018 που η πρεμιέρα του στο Madrid Open δεν συνδυάζεται με νίκη.

Ο Μοντέιρο δεν «φοβήθηκε» τον αντίπαλο του, τον κοίταξε στα μάτια κι εν τέλει πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος επικράτησε με 6-4, 6-4, έπειτα από 96 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιτσιπάς θα χάσει 170 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά. Πλέον, είναι αναγκασμένος να στέψει την προσοχή του στο «1000άρι» της Ρώμης, το οποίο είναι το τελευταίο τουρνουά πριν το Roland Garros.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.