ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε στους «16» του Indian Wells

Ηττήθηκε τον εκπληκτικό Γίρι Λεχέτσκα

Σ.Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε στους «16» του Indian Wells

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε πρόωρα το Indian Wells.

Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (2-6, 4-6) από τον 22χρονο Γίρι Λεχέτσκα, Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να προβάλει αντίσταση στις «ορέξεις» του Τσέχου, ο οποίος ήταν εξαιρετικός πίσω από το σερβίς του και εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος του αντιπάλου του.

Με δύο breaks έφτασε σε ένα επιβλητικό 6-2 στο πρώτο σετ, κατά το οποίο κυριάρχησε απόλυτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δεύτερο σετ ο Λεχέτσκα έκανε και πάλι νωρίς το πρώτο break και πήρε προβάδισμα για τη νίκη. Ο Τσιτσιπάς το πάλεψε περισσότερο, αλλά έχασε τις τέσσερις ευκαιρίες που είχε να «σπάσει» το σερβίς του Τσέχου και υπέκυψε με 6-4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.