ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Τσιτσιπάς: «Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει»

«Ο μπαμπάς μου μας υποστηρίζει»

Σ.Τσιτσιπάς: «Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα.

«Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Δεν θα το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος ότι το άτομο αυτό βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι μερικές φορές.

Είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει. Ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και το καταλάβαμε από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε.

Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά είναι η αλήθεια. Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός και εκτός γηπέδου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου και η Πάουλα με έκανε να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ο μπαμπάς μου μας υποστηρίζει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.