ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Τσιτσιπάς: «Έπεσε» στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης

Τον άφησε εκτός τελικού στο Λος κάμπος ο Κάσπερ Ρουντ

Σ.Τσιτσιπάς: «Έπεσε» στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και έφτασε στα ημιτελικά στο Μεξικό, ο Κάσπερ Ρουντ τον προσπέρασε.

Ο Νορβηγός τενίστας τον άφησε εκτός τελικού στο Λος κάμπος, καθώς νίκησε 2-0 σετ. Με αυτό τον τρόπο ανέβηκε και στο Νο11, «ρίχνοντας» τον Τσιτσιπά στο Νο12. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε εκτός Top-10 για πρώτη φορά, έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψει εκεί και θα έχει την ευκαιρία να το πράξει την τρέχουσα εβδομάδα στο Ακαπούλκο. Οι Ντε Μινόρ (Νο9) και Φριτζ (Νο10) έχουν να υπερασπιστούν σημαντικούς βαθμούς κι ο Τσιτσιπάς μπορεί να τους προσπεράσει με μια καλή πορεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.