ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Τσιτσιπάς: Έβδομος στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα έσοδα, με 4,8 εκατ. δολάρια το 2023

Στην κορυφή με 16 εκατ. δολάρια έσοδα ο Ν.Τζόκοβιτς

Σ.Τσιτσιπάς: Έβδομος στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα έσοδα, με 4,8 εκατ. δολάρια το 2023

Ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην έβδομη θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα έσοδα από τουρνουά τένις για το 2023.

Ο Έλληνας τενίστας αν και φέτος κέρδισε μόλις έναν τίτλο (Λος Κάμπος, Μεξικό) συγκέντρωσε από τα χρηματικά έπαθλα των τουρνουά που συμμετείχε σε απλό και διπλό το ποσό των 4,852,266 δολαρίων.

Βέβαια ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αρχή της χρονιάς έφτασε στον τελικό του Australian Open όπου έχασε τον τίτλο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Η συμμετοχή του και μόνο στον τελικό του έδωσε ένα ποσό κοντά στα 1,5 δολάρια.

Συνολικά στην καριέρα του έχει πλέον έσοδα μόνο από έπαθλα (όχι από χορηγούς) της τάξεως των $27,983,896.

Στην 1η θέση και φέτος είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος μέσα στο 2023 κατέκτησε το Australian Open, το Roland Garros, το US Open και το ATP Finals και έπαιξε στον τελικό του Wimbledon.

O Νόλε κέρδισε $15,952,044 και πλέον στην καριέρα του έχει εισπράξει $180,643,353.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην 2η θέση για το 2023 με 10,753,431 δολάρια είναι ο Κάρλος Αλκαράθ (κέρδισε το Wimbledon) και στην 3η ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με 9,239,679. Ακολούθησε με 8,349,392 ο Γιανίκ Σίνερ, με 5,488,934 ο Αντρέι Ρούμπλεφ και 6ος με 4,925,102 ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.