ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε στον ημιτελικό του European Open από τον Α.Φις

Εκτός τελικού στην Αμβέρσα

Σ.Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε στον ημιτελικό του European Open από τον Α.Φις

Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό ενός ακόμα τουρνουά μέσα στο 2023, ο Σ.Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζοντας τον Γάλλο, Αρτούρ Φις (No38 στην παγκόσμια κατάταξη) στα ημιτελικά του European Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, βρέθηκε εξαρχής σε δύσκολη θέση και παρότι προσπάθησε να αντιδράσει, εν τέλει ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-7, 6-7) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με τον Λ.Φις να είναι πιο ψύχραιμος και να φτάνει στην κατάκτησή του με 7-5.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου σετ ο Γάλλος κατάφερε να κάνει break στο σερβίς του Σ.Τσιτσιπά και να πάρει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης και την πρόκριση στον τελικό.

Μια εξέλιξη που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στο μποξ που βρισκόταν η Πάουλα Μπαντόσα, μαζί με τον πατέρα του Σ.Τσιτσιπά, Απόστολο, τον αδερφό του Πέτρο και τη μητέρα του.

Ο Σ.Τσιτσιπάς με την πλάτη στον τοίχο και με τον Λ.Φις να σερβίρει με το σκορ υπέρ του με 5-4, έβγαλε αντίδραση και κερδίζοντας το πρώτο του break point σε 9 προσπάθειες, ισοφάρισε και στη συνέχεια έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί ο Γάλλος τενίστας ήταν και πάλι πιο ψύχραιμος και βγήκε νικητής με 7-4, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του European Open.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.