Σ.Τσιτσιπάς και Ν.Κύργιος θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό στη Σαουδική Αραβία

Ο Τσιτσιπάς και ο Κύργιος θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό απέναντι στους Χούρκατς και Στρίκερ

Σ.Τσιτσιπάς και Ν.Κύργιος θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό στη Σαουδική Αραβία

Μάλλον μας… τρολάρουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος. Μετά την μεταξύ τους κόντρα στο Wimbledon, που κράτησε και πιο μετά, σήμερα στις 21:00 θα παίξουν παρέα στο διπλό του τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας.

Κι αν από την πλευρά του Κύργιου τέτοιου είδους κινήσεις δεν θα έπρεπε να εκπλήσσουν, για τον Τσιτσιπά μετά τα όσα είχε πει την επομένη του μεταξύ τους αγώνα στο Wimbledon, αποτελεί αναμφίβολα έκπληξη το ότι δέχτηκε να παίξει με τον Αυστραλό στο διπλό.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιτσιπάς είχε πει πως «είναι ένα συνεχές bullying αυτό που κάνει. Κάνει bullying στους αντιπάλους του. Πρέπει να ήταν νταής στο σχολείο του και εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί οι τύποι. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποβιβάζουν έτσι άλλους ανθρώπους. Έχει κάποια καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του, αλλά έχει και μια κακή πλευρά, η οποία μπορεί να κάνει κακό στους ανθρώπους γύρω του».

Από την πλευρά του, λίγο καιρό μετά, ο Κύργιος τον ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι: «ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Τσιτσιπάς, δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι όμως, αυτοί οι δύο, ελάχιστους μήνες μετά, θα παίξουν παρέα απόψε στο διπλό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.