ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Τσιτσιπάς: «Ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών είναι ο Μ.Τζόρνταν»

Ο Τζόρνταν θεωρείται από τους πιο επιδραστικούς παίκτες όλων των εποχών

Σ.Τσιτσιπάς: «Ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών είναι ο Μ.Τζόρνταν»

Ορισμένοι από τους τενίστες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά τένις Shanghai Masters ρωτήθηκαν από την social media team της διοργάνωσης, ποιον θεωρούν τον κορυφαίο αθλητή όλων των εποχών εκτός του σπορ τους.

Κι ο Έλληνας GOAT (Greatest Of All Time) του τένις, Σ.Τσιτσιπάς, δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει. «Ο Μάικλ Τζόρνταν», αποκρίθηκε ο «Στεφ». Κι ήταν ο 4ος από τους ερωτηθέντες που έδωσαν αυτή την απάντηση.

Την αυτού μεγαλειότητα τον «Air», έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στην ιστορία επέλεξαν ο Τόμι Πολ, ο Μπεν Σέλτον κι ο Γκρίγκορ Ντιμίτροφ, ενώ ο Αντρέι Ρούμπλεφ είπε τον Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, πάλι, διάλεξε τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι μαζί. Ο Σεμπάστιαν Κόρντα είπε τον Τάιγκερ Γουντς κι ο Σεμπαστιάν Μπάες διάλεξε τους Μέσι και Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Τζόρνταν, παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει το μπάσκετ εδώ και 20 χρόνια θεωρείται ακόμη από τους πιο επιδραστικούς παίκτες όλων των εποχών έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων έξι πρωταθλήματα NBA.

Πρόσφατα, δε, ο Τζόρνταν μπήκε στην λίστα Forbes 400, με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στο ποιος είναι ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών, ο Σ.Τσιτσιπάς πριν από λίγο καιρό είχε πει πως σύμφωνα με τους αριθμούς είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.