ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του «Paris Masters»

Επικράτησε 2-0 του Φελί Οζέ Αλιασίμ

Σ.Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του «Paris Masters»

Με 2-0 σετ(6-3, 7-6) επικράτησε του Φελί Οζέ Αλιασίμ, ο Σ.Τσιτσιπάς και προκρίνεται στην επόμενη φάση του «Paris Masters».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον ανταγωνιστικό Φελί Οζέ Αλιασίμ, σε ένα παιχνίδι που είχε δυο τελείως διαφορετικά σετ.

Στο πρώτο ο Έλληνας αθλητής έκανε το μπρέικ στο 4ο γκέιμ και στη συνέχεια διατηρώντας το σερβίς, έκανε το 6-3, κατακτώντας το 1-0 στα σετ.

Ωστόσο στο δεύτερο σετ τα πράγματα δεν κύλισαν το ίδιο εύκολα για τον «Στεφ» καθώς ο Φ.Ο.Αλιασίμ έφτασε στο μπρέικ μόλις στο 2ο γκέιμ, πράγμα που δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Το Νο19 στον κόσμο κάνοντας υπέρ προσπάθεια θέλησε να ισοφαρίσει σε 1-1, ωστόσο η ποιότητα του Σ.Τσιτσιπά δεν του επέτρεψε να τα καταφέρει.

Και αυτό διότι ο Έλληνας τενίστας έκανε μπρέικ στο 9ο γκέιμ, με τον ίδιο να καταφέρνει στο τάικ μπρέικ του δευτέρου σετ να πάρει τη νίκη με 7-6.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτό τον τρόπο ο Σ.Τσιτσιπάς έκανε το 2-0 στα σετ και πέρασε στην επόμενη φάση του «Paris Masters» εκεί όπου θα διεκδικήσει θέση στα προημιτελικά, περιμένοντας το νικητή από την αναμέτρηση Ούγκο Ουμπέρ (Γαλλία, Νο 26) και τον Σάσα Ζβέρεφ (Γερμανία, Νο 9).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.