ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Τσιτσιπάς: Στο top 5 των Grand Slam για το 2023 μπήκε ο αγώνας του με τον Ν.Τιμ

Ο καλύτερος αγώνας που έγινε μέσα στο έτος στα Grand Slam ήταν ο τελικός του Wimbledon ανάμεσα σε Αλκαράθ και Τζόκοβιτς

Σ.Τσιτσιπάς: Στο top 5 των Grand Slam για το 2023 μπήκε ο αγώνας του με τον Ν.Τιμ

Η ATP επέλεξε τα πέντε καλύτερα παιχνίδια του τένις στα Grand Slam για το 2023, καθώς η χρονιά βρίσκεται στο τέλος της.

Σε ένα εξ αυτών ο πρωταγωνιστής είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στον 1ο γύρο του Wimbledon είχε νικήσει τον Ντομινίκ Τιμ σε μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε σε δύο μέρες.

Ο καλύτερος αγώνας που έγινε μέσα στο έτος στα Grand Slam ήταν ο τελικός του Wimbledon ανάμεσα σε Αλκαράθ και Τζόκοβιτς, με τον Ισπανό να επικρατεί με 3-2 σετ.

Αυτό επέλεξε η ATP για την κορυφή του σχετικού top-5, βάζοντας στη 2η θέση τη μονομαχία του Μάρεϊ με τον Μπαρετίνι (3-2 για τον Βρετανό) στον 1ο γύρο του Australian Open.

Πιο πίσω, στην 3η θέση επιλέχθηκε η νίκη του Ρούμπλεφ με 3-2 σετ επί του Ρούνα στον 4ο γύρο του Australian Open, με την 4η θέση να πάει στον αγώνα του Ζβέρεφ με τον Σίβερ (3-2 στα σετ ο Ζβέρεφ) για τον 4ο γύρο του US Open.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το top-5, όπως προαναφέρθηκε, κλείνει με έναν αγώνα του Σ.Τσιτσιπά και συγκεκριμένα με τη νίκη του με 3-2 σετ επί του Τιμ στον 1ο γύρο του Wimbledon, αγώνας που είχε ολοκληρωθεί σε δύο μέρες και κρίθηκε με δραματικό τρόπο στο tie break υπέρ του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.