ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Τσιτσιπάς: Το Σάββατο θα αγωνιστεί για μια θέση στον τελικό του τουρνουά ATP 500 της Βιέννης

Έκλεισε ραντεβού με τον Μεντβέντεφ

Σ.Τσιτσιπάς: Το Σάββατο θα αγωνιστεί για μια θέση στον τελικό του τουρνουά ATP 500 της Βιέννης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 7-6 (4), 7-5 τον Μπόρνα Γκότζο και θα παίξει το Σάββατο (15:00) με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για να εξασφαλίσει μια θέση στο τουρνουά ATP 500 της Βιέννης. 

Αυτή θα είναι η 13η φορά που θα παίξουν ο Μεντβέντεφ με τον Σ.Τσιτσιπά με τον Ρώσο να έχει 8 νίκες.

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στη Ρώμη το 2023 όπου ο Στέφανος έχασε με 7-5,7-5 στο παιχνίδι που ο Έλληνας ξέσπασε κατά της μητέρας του επειδή του έδινε οδηγίες στα Ρώσικα.

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ ο Σ.Τσιτσιπάς έφτασε πρώτος σε μπρέικ (4-2) αλλά ο Κροάτης το πήρε πίσω (4-3) και με το σερβίς του ισοφάρισε σε 4-4. Το σετ έφτασε στο τάι μπρέικ και παρότι ο Έλληνας έμεινε πίσω με 3-0 κέρδισε με 7-6 (4).

Στο 2ο σετ ο Έλληνας έσβησε 5 μπρέικ πόιντ και με δικό του μπρέικ πήγε στο 6-5 για να κλείσει το παιχνίδι στο σερβίς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός θα είναι ο 6ος ημιτελικός για τον Σ.Τσιτσιπά στη φετινή σεζόν και ο 2ος συνεχόμενος, αφού και την προηγούμενη εβδομάδα είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά στην Αμβέρσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.