ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξεπέρασε το φράγμα των 20 εκατ. ευρώ

Έχει πλέον ως prize money περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ και είναι στην 26η θέση όλων των εποχών

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξεπέρασε το φράγμα των 20 εκατ. ευρώ

Το φράγμα των 20 εκατ. ευρώ ξεπέρασε στο Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κέρδισε 530.000 ευρώ ως φιναλίστ στο Masters και πλέον έχει συνολικό prize money στην καριέρα του το ποσό των  20.433.089 ευρώ.  Αυτά είναι έσοδα μόνο από νίκες σε τουρνουά της ATP και Grand Slam και όχι από χορηγούς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι 3ος μέσα στο 2022 πίσω από τον Ράφα Ναδάλ και τον Κάρλος Αλκαράθ και είναι 26ος στη λίστα του prize money όλων των εποχών.

Παράλληλα είναι στην 14η θέση όλων των εποχών στους εν ενεργεία τενίστας. Στην καριέρα του έχει έναν τελικό Grand Slam (Roland Garros 2021) ενώ έχει κερδίσει το ATP Masters 2019 και άλλους δύο τίτλους Masters.

Ο 24χρονος ξεκίνησε να κερδίζει τίτλους το 2018 και μέσα σε 4 χρόνια έχει ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ που θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα εάν ο κορωνοϊός δεν είχε “ρίξει” τα prize money στα τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πρώτη θέση είναι ο Τζόκοβιτς με 159 εκατ. ευρώ και ακολουθεί ο Ναδάλ με 131 εκατ. και ο Φέντερερ με 130 εκατ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.