ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τον 36χρονο Ρισάρ Γκασκέ θα αναμετρηθεί στην πρεμιέρα του Miami Open

Θα τον αντιμετωπίσει για τρίτη φορά στην καριέρα του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τον 36χρονο Ρισάρ Γκασκέ θα αναμετρηθεί στην πρεμιέρα του Miami Open

Με τον 36χρονο Ρισάρ Γκασκέ θα αναμετρηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς το Σάββατο (25/3) στην πρεμιέρα του Miami Open στη μάχη του Miami Open.

Πρόκειται για το Νο40 του κόσμου και ιδιαίτερα έμπειρο 36χρονο, Ρισάρ Γκασκέ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για τρίτη φορά στην καριέρα του, στην πρεμιέρα του στο Miami Open.

Κι αυτό γιατί ο Γάλλος πήρε την πρόκριση από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης μετά τη νίκη του επί του Αυστραλού Κρίστοφερ Ο’Κόνελ με 6-4, 3-6, 6-1 έπειτα από μια ώρα και 50 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Γκασκέ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο σερβίς του, κερδίζοντας το 84% των πόντων του (43/51). Παράλληλα, είχε τη ψυχραιμία να σβήσει τα 4/5 break-point του Ο’Κόνελ, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 5 ευκαιρίες του για break.

Στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, Νο2 του ταμπλό, σε μια ενδιαφέρουσα τρίτη μεταξύ τους μονομαχία (έχουν από μία νίκη σε αναμετρήσεις που έγιναν το 2018).

Το μονοπάτι μέχρι τον τελικό

Βάσει του ranking της ATP, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στον επόμενο γύρο αναμένεται να βρει στον δρόμο του τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάες.

Στο υποθετικό σενάριο που ο Στέφανος Τσιτσιπάς φτάσει με προκρίσεις μέχρι τον τελικό, στη φάση των «16» πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Κάρεν Χατσάνοφ, ενώ στη συνέχεια, στα προημιτελικά θα περιμένει λογικά έναν εκ των Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ και Φράνσις Τιάφο.

Εφόσον ξεπεράσει όλα αυτά τα σημαντικά εμπόδια, τότε στα ημιτελικά ο 24χρονος πρωταθλητής θα βρεθεί απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση.

Ο πιο πιθανός αντίπαλος σε αυτή τη φάση δεν είναι άλλος από τον φιναλίστ του Indian Wells, Ντανίλ Μεντβέντεφ, με τον Κάρλος Αλκαράθ να περιμένει κάποιον εκ των δύο στον τελικό.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει ξεπεράσει στο 100% ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο Indian Wells.

Όσο για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν θα έχει συμμετοχή στο Miami Open, καθώς του απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.