Στέφανος Τσιτσιπάς: Οδήγησε την εθνική τένις στα play off ανόδου του Davis Cup

Νίκησε με 2-0 σετ τον Σκαντέρ Μανσούρι - «Σφράγισε » μια ιστορική ελληνική πρόκριση για τα play off

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οδήγησε την εθνική τένις στα play off ανόδου του Davis Cup

Το 2 στα 2 έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις αναμετρήσεις με τους Τυνήσιους και η Εθνική ομάδα τένις εξασφάλισε την πρόκριση στα play off ανόδου του World Group I.

Λίγη ώρα μετά την επικράτηση της Τυνησίας στο διπλό, το νο6 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε 61 λεπτά για να νικήσει άνετα με 2-0 (6-2, 6-4) τον κορυφαίο τενίστα της Τυνησίας αυτή την εποχή, Σκαντέρ Μανσουρί (νο254 στον κόσμο).

Με τη νίκη αυτή η Ελλάδα έκανε το 3-1 στα σκληρά γήπεδα της Τύνιδας και περιμένει, πλέον, να μάθει τους αντιπάλους της στους αγώνες του World Group I, προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στην 2η τη τάξει κατηγορία του Davis Cup, τον Μάρτιο του 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς δεν έχασε ούτε ένα σετ στα ματς που έδωσε στο μονό, με τους Αζίζ Ντουγκάζ και Σκαντέρ Μανσουρί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.